Soorten verlaagde plafonds

Standaard verlaagd plafond

Een standaard verlaagd plafond van ACD is een spanplafond op basis van polyester. Dit plafond wordt strakgespannen tussen profielen die bevestigd worden op het bestaande plafond of muur. Het polyester spanplafond heeft eveneens een antistatische laag. Hierdoor maken stoffen en dampen geen kans. Dit zorgt er meteen voor dat een spanplafond een onderhoudsvriendelijke oplossing is op lange termijn.

Een verlaagd plafond kan zowel worden geplaatst in nieuwbouw als dat het van toepassing kan zijn bij een renovatie. Wanneer u in het bouwproces opteert voor een spanplafond, kiest u vaak voor een kost besparende oplossing. Zeker aangezien het een lange termijn oplossing is, zal u versteld staan van de voordelen.

Wanneer u graag een verlaagd plafond plaatst, kan u meteen de positie van de verlichting kiezen of aanpassen. Ook dit werk neemt ACD voor zijn rekening. Kwestie van verlichting kan u kiezen uit zowel opbouw als inbouwarmaturen. Alles kan worden in en opgebouwd op het spanplafond. Dit betekent dat het gamma uitzonderlijk groot is. Twijfel niet of het plaatsen van een luster bijvoorbeeld mogelijk is. Dit is uiteraard geen enkel probleem. Een verlaagd plafond kan geplaatst worden in elke ruimte. Eveneens in keukens, badkamers, zwembaden, kantoren, horeca

Lichtdoorlatend verlaagd plafond

Een lichtdoorlatend verlaagd plafond is een spanplafond met dezelfde eigenschappen als bovenstaande. Het enige verschil is dat dit type spanplafond een lichtdoorlatende functie heeft. Dit betekent dat het plafond in staat is bovenliggende verlichting te laten doorschijnen. Op deze manier wordt er een egaal lichtoppervlak gecreƫerd.

Een lichtdoorlatend spanplafond wordt bijvoorbeeld gebruikt boven een kookeiland, zwembad, in een kantoorruimte,…

Akoestisch verlaagd plafond

Een verlaagd plafond van ACD kan eveneens een akoestische functie bieden. Hierbij kan u ook nog kiezen voor het plaatsen van akoestische isolatie. Wanneer u akoestische isolatie combineert met het akoestische spanplafond zal u een optimaal resultaat bereiken.

Heeft u een zeer groot akoestisch probleem? Dan kan er eventueel akoestische isolatie worden voorzien. Deze wordt geplaatst achter de nieuwe wandbekleding. Door de combinatie van beiden kan u genieten van een optimaal akoestisch comfort. U mag het belang van een goede akoestiek niet onderschatten. U zal merken dat dit uw dagelijkse leven een stuk aangenamer maakt.

plafonds verlagen

Bedrukt verlaagd plafond

Een bedrukt verlaagd plafond is een spanplafond waarbij u kiest om het product te bedrukken met een afbeelding naar keuze. Misschien heeft u een specifieke afbeelding in gedachten? Dan bekijken wij graag voor u of het mogelijk is deze afbeelding te gebruiken en de beste kwaliteit aan te bieden. Mocht u geen specifieke afbeelding in gedachten hebben, gaan wij graag samen met u op zoek in een grote database.

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs. Geef gerust een seintje mocht u interesse hebben in een afspraak ter plaatse.

Gratis offerte